Silversmeder

Var du hittar ditt namnsmycke i silver

Verktyg silversmed
Verktyg för silversmeder

Här läser du för att du ska hitta den silversmeden som passar din smak. När du läser om de olika silversmederna här så får du bättre förståelse för hur hantverket fungerar och hur tillverkningen av ditt namnsmycke kan gå till.

Här finns flera silversmeder samlade på ett ställe och du slipper spendera flera timmar framför din dator för att hitta dem alla så att du kan vara säker på att välja ett smycke som passar just dig.

Först börjar du att läsa om olika namnsmycken i silver som du kan välja bland.

Sverige har många fantastiska silversmeder

Smycken från egen verkstad hos silversmeden M925

Du kan välja att köpa ditt namnsmycke direkt från en affär i din stad eller så kan du hitta en silversmed på nätet. Du kan lätt se hur smycken ser ut på de olika webbsidorna och bestämma dig för ett smycke som du gillar. Sedan skicka du helt enkelt en beställning via hemsidan och sedan kommer ditt nya namnsmycke hem till dig!

Det finns flera mycket duktiga smeder som handtillverkar ditt namnsmycke i sen egen verkstad. Olika silversmeder gör sina egna smycken och designar sina egna namnsmycken. Kolla runt på ett par olika innan du bestämmer dig, även om typen av namnsmycke är samma kan känslan från olika silversmeder skilja sig mycket åt. Olika personer passar i olika smycken, som tur är finns det massor med olika namnsmycken och smeder att välja mellan.

Här läser du mer om ett par fina silversmeder

Alla silversmeder arbetar lite olika och tar fram olika smycken, läs mer och se fler bilder här:

Fler tillverkare av namnsmycken i silver

Få koll så att du gör ett bra val

Klicka här för att läsa mer om silver innan du köper ett namnsmycke i silver.